Sport

NASTAVLJA SE SLAGATI MOMČAD S VIŠNJIKA

Zadar napokon dovodi pravog šutera - potpisao je Ivan Siriščević!

Siriščević je protekle 2018./19. sezone nosio dres rumunjskog prvoligaša Pitestija, gdje je u prosjeku popstizao 12.6 poena, 4 skoka i 1.5 asistencije po utakmici

KK Zadar je sinoć dobio još jednog člana udarne petorke - iz kluba je potvrđeno kako je jednogodišnji ugovor potpisao Ivan Siriščević, igrač koji je Zadru znao zagorčati život u sezonama kada je nosio dres Cibone.

Siriščević je protekle 2018./19. sezone nosio dres rumunjskog prvoligaša Pitestija, gdje je u prosjeku popstizao 12.6 poena, 4 skoka i 1.5 asistencije po utakmici, dok je sezonu ranije u istoj ligi za Craiovu upisivao 20.4 poena, 5.1 skokova i 3 asistencije, što je statistika koju priželjkuju i Zadrani.

32-godišnji Ivan Siriščević svoju bogatu seniorsku karijeru započeo je u rodnom Splitu, nakon čega je nastupao je za Široki, Kecskeméti, Timișoari, Oberwart Gunnerse, ponovno za Split, Cibonu, Mitteldeutscher, Šibenik i već spomenute rumunjske momčadi Craiovu i Pitesti. U vrijeme mandata izbornika Velimira Perasovića nalazio se na širem popisu košarkaške reprezentacije Hrvatske.

Kao ilustracija izvrsnog šuta na YouTubeu dostupan je video u kojem Siriščević postiže 61 tricu zaredom (bilo ih je 67, ali video nije zabilježio prvih nekoliko).


View on YouTube

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA