Sport

PALA I KUSTOŠIJA

Zadar pobjedom uhvatio vodeći trojac Druge HNL

U 50. minuti napokon vodstvo - Majić je prošao po desnoj strani i oštro ubacio u peterac, a Blažević je spremno dočekao loptu na drugoj vratnici i gurnuo je u mrežu

U sezoni Druge HNL u kojoj je glavni zadatak bilo "držati glavu iznad vode", nogometaši Zadra gaze sve pred sobom. Na Stanovima je danas stradala solidna momčad Kustošije rezultatom 2:0, no prema broju stvorenih prilika i prikazanoj igri bila je to predstava za pamćenje. S 14 bodova Zadar je stigao na četvrto mjesto i samo bod zaostatka iza vodećeg trojca - Šibenika, Osijeka i Varaždina. U sljedećem kolu Zadar gostuje kod Varaždina i ako "preživi" u toj utakmici, može računati i na najviše stvari.

U prvom poluvremenu današnje utakmice Zadar nije uspio postići pogodak, iako su lijepe prilike za to imali Iveljić, Torbarina, Župan, Repić, a posebno Pranić, koji je u 40. minuti sam izašao pred gostujućeg golmana, ali prebacio i njega i gol.

U 50. minuti napokon vodstvo - Majić je prošao po desnoj strani i oštro ubacio u peterac, a Blažević je spremno dočekao loptu na drugoj vratnici i gurnuo je u mrežu. U 61. minuti tri velike prilike Zadra u jednoj akciji. Prvo je Begić poslao Blaževića oči u oči s vratarom Vladićem, koji brani pa na odbijenu loptu dolazi Repić koji opet puca u blok pa natrčava Begić, čiji je udarac odbijen u korner.

Bilo je još izglednih prilika prije nego je priču u 77. minuti glavom zaokružio Josip Majić.

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA