Zadar

KADROVSKE PROMJENE KOD DVA NAJVEĆA UPRAVITELJA

Zadar stan i Stambeno gospodarstvo Tanker od ove godine imaju nove direktore

Krajem prošle godine došlo je do promjene na direktorskom mjestu kod dva najveća upravitelja stanova - Stambenog gospodarstva Tanker i Zadar stana.

Krajem prošle godine došlo je do promjene na direktorskom mjestu kod dva najveća upravitelja stanova - Stambenog gospodarstva Tanker i Zadar stana.

Obje firme osnovane su 1997. godine. Tanker je preuzeo upravljanje stambenim fondom koji je izgrađen novcima koje su zaradili pomorci Jugotankera, a Zadar stan pod svoje upravljanje stavio je stanove koje mu je ustupio Grad Zadar.

I dok je osnivač SG Tanke bio Anđelo Cvitanović, zaposlenik brodarske kompanije u koju je uveo prvi informatički centar, njemu nova uprava Tankerske plovidbe nije prodala svoj udio nego Genariju Sutloviću koji je ostao jedini osnivač, u Zadar stanu je od početka osnivač Joško Šupe iz Šibenika. U sudskom registru on je kao osnivač zaveden na Njegoševom trgu, a kao član Uprave i direktor na Obali hrvatske mornarice - obje šibenske adrese. Iako dolazi iz Šibenika, novi član uprave Zadar stana, Dubravko Burić, prijavljen je na zadarskoj adresi. Javnost ga pamti kao voditelja zadarskog centra Interspar, a prema sudskom registru Burić je među ostalim bio i član nadzora Šibenske plovidbe te je vodio nekoliko firmi iz Vodica.

Dosadašnji direktor Zadar stana bio je Zadranin, Ante Rušev koji je otišao u mirovinu.

U mirovinu je s mjesta člana Uprave SG Tanker otišao i Sutlović koji je to od 2002. godine. U sudskom registru nije uvedena promjena, ali predstavnici stanara znaju kako je novi direktor Natko Ivković. Sve je ostalo u obitelji, na što Sutlović ima pravo kao jedini vlasnik Stambenog gospodarstva Tanker.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (4)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA