Sport

TRENER DANIJEL JUSUP NAJAVIO DVOBOJ

Zadar zbog ozljeda sutra oslabljen na Partizan

Nama je s ovakvim rosterom svaki izostanak velik, a pogotovo kada se radi o članu prve petorke. No što je tu je, oni koji budu na parketu moraju dati sve od sebe, kaže Jusup

Zadar će u sutrašnju utakmicu ABA lige protiv Partizana (19 sati) ući nekompletan - zbog ozljede fascije u stopalu sigurno neće igrati član prve petorke Ivan Siriščević, koji nije niti u redovitom treningu, a vrlo vjerojatno niti Petar Marić, najavio je na jutrošnjoj presici trener Zadra Danijel Jusup.

- Nama je s ovakvim rosterom svaki izostanak velik, a pogotovo kada se radi o članu prve petorke. No što je tu je, oni koji budu na parketu moraju dati sve od sebe kako bismo nadoknadili one kojih nema, rekao je Jusup.

Partizan je, koliko je mogao vidjeti, i ove godine skup dobrih pojedinaca, no nedostaje im vanjski igrač pa često igraju s netipičnom visokom petorkom kako bi zamaskirali taj nedostatak. A tu će ih čekati Akos Keller, Mađar kojim je Jusup dosta zadovoljan.

- Po onome što se vidi na treningu, mislim da smo pogodili s njime. Dosta je dobar, ima balans između kvalitete i karaktera. Što se tiče generalno naše momčadi, mislim da se fizički dižemo, što je bilo vidljivo i protiv Igokee, moramo tako nastaviti i sutra, ocijenio je Jusup.

Susret s Partizanom najavio je i Stefan Fundić.

- Partizan svake godine ima drugačiju momčad, tako je i ove. Mi smo imali dosta vremena za trening, dignuli smo se a atmosfera je dobra, kao prvog dana. Bez obzira na poraze, mislim da Zadar u svojoj dvorani mora ići na pobjedu, bez obzira o kojem se protivniku radilo, rekao je Fundić.

Trenera i igrače večeras će posjetiti Tornado, koji će im dati podršku s tribina.

- Ja nemam ništa protiv, doći će 5-6 minuta, dati nam podršku. Treba nam pomoć sa svih strana kako bismo pobijedili, rekao je Jusup.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA