Biznis

NIKAKO SE "RIJEŠITI" PAŠNJAKA

Zadarkomercovo zemljište za svega 45 kuna po m2

Pašnjak površine 50.000 m2, smješten u Zatonu Obrovačkom - poslovna zona Bravar, moći će se na dražbenom ročištu 18. listopada kupiti i povoljnije, za svega 3/4 istaknute cijene, odnosno 1,69 milijuna kuna

Nakon pet neuspješnih pokušaja prodaje, Trgovački sud u Zadru raspisao je i šesti natječaj za prodaju zemljišta na Bravaru kod Obrovca u vlasništvu Zadarkomerca, nekadašnje tvrtke Ante Jurjevića nad kojom se već godinama vodi stečajni postupak.

Dugogodišnji stečajni upravitelj Blaž Savić nije uspio prodati zemljište po istaknutoj cijeni, a nakon njegove smjene i postavljanje dvojice stečajnih upravitelja koji to nisu mogli obavljati zbog povezanosti s ovom tvrtkom, nova stečajna upraviteljica Marica Nekić oglasila je prodaju pet hektara terena za 2,25 milijuna kuna, ili svega 45 kuna po metru četvornom.

Međutim, pašnjak površine 50.000 m2, smješten u Zatonu Obrovačkom - poslovna zona Bravar, moći će se na dražbenom ročištu 18. listopada kupiti i povoljnije, za svega 3/4 istaknute cijene, odnosno 1,69 milijuna kuna.

Pravo sudjelovanja na usmenoj javnoj dražbi imaju sve domaće pravne i fizičke osobe kao i inozemne osobe pod zakonskim uvjetima, koje uplate jamčevinu u iznosu od 5% od početne cijene predmetne nekretnine. Sredstvima od prodaje namirit će se dio duga prema Croatia banci.

 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA