Zadar

SMATRA DA MJESTO NIJE PROPISNO OZNAČENO

Zadarska odvjetnica u „ratu“ s policijom zbog parkinga: „Samo vi pišite kazne“

Vlasnica automobila već je bila u medijima zbog Range Rovera, kada se požalila da je prodavatelj isporučio neispravan automobil, iako ga je platila 420 tisuća kuna

Društvenim mrežama jučer se proširila vijest o neobičnoj prepisci zadarske vozačice sa zadarskom policijom, koja joj je ostavila kaznu za nepropisno parkiranje uz invalidska mjesta n Poluotoku, kod gradske luke. Budući da ostavljanje kazni traje već neko vrijeme, vlasnica automobila, zadarska odvjetnica Ivana Raspović, koja se na poruci potpisala, ostavila je policajcima poruku:

"Poštovani djelatnici MUP Zadar, slobodno ostavite svaki dan jednu kaznu, odnosno obavijest o počinjenom prekršaju jer ovo je pravi prekršaj (najveći u parkiranju na Poluotoku i šire). Opaska: Nemojte zaboraviti staviti prometni znak. Uglavnom, znam da će ostavljanje ovih kazni naša država duplo platiti od ove kazne. Što ostavite, zaradit ću za drugog, boljeg Range Rovera. Sa štovanjem, odvjetnica Raspović", navodi se u poruci, koja je objavljena na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode.

Zanimljivo je kako je vlasnica automobila već bila u medijima zbog Range Rovera, kada se požalila da je prodavatelj isporučio neispravan automobil, iako ga je platila 420 tisuća kuna. Bijeli Range Rover stigao je s nizom pogrešaka koje nisu uspjeli otkloniti, a na korištenje je dobila zamjenski sivi, kakav sada parkira na Poluotoku. Vrijeme je, sudeći po poruci, za kupnju još boljeg i skupljeg od ovoga.

PRIKAŽI KOMENTARE (48)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA