SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713477600 AND gallery_id = 7857File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713477600, '7857', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Zadarska publika dva sata pjevala s Lošom - Vijest - 057info - Zadar

Zabava

PLAVI ORKESTAR NAPUNIO ARSENAL

Zadarska publika dva sata pjevala s Lošom

Nakon rasprodanih koncerata u zagrebačkom Domu Sportova i ljubljanskoj Areni Stožice, turneja Everblue dovela je Plavi orkestar u Zadar.

Plavi orkestar sinoć je zapalio puni zadarski klub Arsenal i publici servirao fenomenalnu glazbenu večer! Turneja Everblue je nakon spektakla u zagrebačkom Domu sportova prije dva mjeseca, preselila na jug i željnim Zadranima pružila večer za pamćenje.

Tijekom koncerta su se nizale bezvremenske uspješnice Suada. Bolje biti pijan nego star, Ljubi se Istok i Zapad, Djevojka iz snova, Lovac i košuta, Sava tiho teče, čije je izvođenje u trenucima, na Lošinu inicijativu, preuzela publika. Njihova je interakcija bila fenomenalna. Kao jedan, svi su pratili Lošu i uzvraćali izuzetnim poznavanjem glazbenog opusa Plavog orkestra.

Generacije koje su uz Plavce odrastale kao i oni koji su ih zavoljeli kasnije, uživali su u nastupu legendarne sarajevske četvorke, a pozitivna je energija prštala Arsenalom od samoga početka.

Odlično raspoložena, rasplesana i raspjevana publika pratila je Lošu, Ćeru I, Ćeru II i Zalepugina i svi zajedno su podigli do vrhunca atmosferu koja je ispunila Arsenal.

Da se pitala publika, koncertom bi dočekali jutro no kraj je ipak bio neizbježan. Kada su uz ovacije pozvani na bis, sa Odlazim su zaključili nezaboravno dvosatno zadarsko druženje.

 

 

Plavi orkestar u Arsenalu
Foto: 057info (Antonio Pejić)
PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA