Sport

REPREZENTATIVCI OTIŠLI ZAJEDNO S VORIJEM

Zadarska rukometna braća Josip i Tonči Valčić odigrali oproštajnu utakmicu

Nakon što se lani u ovo doba od rukometa oprostio reprezentativac Ivan Ninčević i vratio se u Zadar, to su jučer uradili Josip i Tonči Valčić - svi su oni ponikli u zadarskoj bazi tog sporta.

ZADAR - Nakon što se lani u ovo doba od rukometa oprostio reprezentativac Ivan Ninčević i vratio se iz Njemačke u Zadar, oproštaj u Zagrebu jučer su imali Josip i Tonči Valčić.

Ta trojica rukometaša ponikla je u zadarskoj bazi tog sporta.
Braća Valčić svoju posljednju utakmicu u karijeri odigrali su zajedno s Igorom Vorijem jučer za PPD Zagreb.

Braća Josip i Tonči Valčić nakon bogate igračke karijere oprostili su se nakon utakmice u javnosti.

- Nema veće sreće nego završiti ovako karijeru sa svojim bratom i s velikim Igorom Vorijem. Ponosan sam na sve ove godine i na sve što sam uradio u rukometu, kako u klubu tako i u reprezentaciji. Hvala svima koji su me na tom putu pratili. Hvala suigračima i trenerima od kojih sam sve naučio, hvala navijačima bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo tako slatko, izjavio je Tonči Valčić.

Njegov brat Josip najavio drugi dio rukometne priče s onu stranu igrališta.

- Dosta je teško bilo zadnja dva dana. Jako emotivno sam sve ovo proživio. Sinoć nisam mogao ni oka sklopiti, a i danas cijeli dan sam nekako sjetan. Ipak, sretan sam što sam završio karijeru u redovima hrvatskog prvaka PPD Zagreba i sretan sam jer smo zaključili sezonu na pravi način. Sada kreće drugi dio moje rukometne priče i mogu samo obećati da ću i u kancelarijama davati svoj maksimum kao što sam to uvijek nastojao činiti na parketu, rekao je na Josip Valčić.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA