Zadar

PIREVI KAO ŽARIŠTA VIRUSA?

Zadarski mladenci ne otkazuju termine, ali njihovi gosti su ti koji su uplašeni

Zadarski stožer civilne zaštite danas je izvijestio kako je zasad 22 osobe zaraženo na vjenčanju na području Županije sa ukupno tristotinjak sudionika.

Zadarski stožer civilne zaštite danas je izvijestio kako je zasad 22 osobe zaraženo na vjenčanju na području Županije s ukupno tristotinjak sudionika. Je li novo žarište u Zadru "upalio crveni alarm" kod budućih mladenaca koji u narednim tjednima imaju rezervirane termine, pitali smo dvije poznate zadarske sale za vjenčanja:

- Rezervacije koje imamo za srpanj i kolovoz nama mladenci nisu otkazali s obzirom na situaciju s koronavirusom. Smatram da ne treba strašiti ljude, virus ne bira ni vrijeme ni mjesto, zaraziti se možemo bilo gdje. Moramo se naučiti živjeti s tim, naravno držeći se svih preporuka i uputa HZJZ-a. Kod nas su osigurana dezinfekcijska sredstva, a u 550 kvadrata mladenci i uzvanici imaju dovoljno prostora za održavati odgovarajuću distancu, rekao nam je Jakov Surać iz sale za vjenčanja Divino.

Vjenčanja su događanja koja se pripremaju znatno unaprijed, pa kako doznajemo, otkazivanja nije zabilježio ni Mirabilis.

- Gosti su dosta uplašeni, pa su zapravo oni ti koji su otkazivali dolazak na vjenčanja. Mladenci su svjesni situacije i sami se odlučili za promjene vezane uz organizaciju (tipa čestitke), a mi im pri tome naravno izlazimo u susret. Isto tako, pridržavamo se svih propisanih mjera i mislim da neće biti problema, ističe na naš upit voditelj Mirabilisa Mislav Čačić.

PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA