Zabava

DR. IVICA GLAVAN

Zadarski neonatolog u Milijunašu osvojio 32.000 kuna

Krivi odgovor dao je na pitanje je li Latvija, Albanija, Moldavija ili Kosovo europska država koja se još uvijek ne može pohvaliti olimpijskom medaljom

Zadarski neonatolog dr. Ivica Glavan sinoć se natjecao u HRT-ovom kvizu Milijunaš. Točnije, prikazana je emisija snimljena prije početka epidemije koronavirusa, a dr. Glavan nastavio je tamo gdje je stao u prošloj emisiji, na devetom pitanju.

Na pitanje za 16.000 kuna trebao je odgovoriti koji je bosanskohercegovački grad smješten zapadnije od Zagreba. Je li riječ o Sanskom Mostu, Prijedoru, Velikoj Kladuši ili Drvaru. Ivica je prvo iskoristio džoker "zovi" koji je čuvši pitanje izjavio da bi odgovor mogao biti Drvar. Ipak, zamolio je potom i pomoć publike, a ona je najviše, 44 posto glasova, dala Velikoj Kladuši. Poslušao ju je i osvojio 16.000 kuna.

Na pitanju za prelazak drugoga praga nije više imao na raspolaganju džokere, ali je pogodio da je 8. kolovoza 1918. godine počela presudna Stodnevna ofenziva koja je trajala 95 dana. Sljedeće pitanje bilo je ono na kojemu je dao krivi odgovor ne znavši je li Latvija, Albanija, Moldavija ili Kosovo europska država koja se još uvijek ne može pohvaliti olimpijskom medaljom. Rekao je Kosovo, a točan odgovor je Albanija. Tako je Glavan emisiju završio s osvojene 32.000 kuna. Čestitamo!

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA