Sport

ALPE ADRIA

Zadarski skakači u vodu sa 13 medalja iz Italije

Članovi kluba za skokove u vodu Zadar nastupili su na međunarodnom mitingu Alpe Adria koje se ovog vikenda održalo u Trstu.

Članovi kluba za skokove u vodu Zadar nastupili su na međunarodnom mitingu Alpe Adria koje se ovog vikenda održalo u Trstu. Na natjecanju je nastupilo 150 skakača iz četiri zemlje, Italije, Austrije, Srbije i Hrvatske. Naši skakači postigli su odlične rezutate i osvojili ukupno 13 medalja od čega 6 zlata, 3 srebra i 4 bronce.

Klub su predstavljali Matej Nevešćanin, Marko Profaca, Diego Bajlo, Marko Huljev, Karlo Perić, Patrik Samardžija, Lora Magaš, Bruna Huljev, Vita Batur i Anika Močić.

Juniorka Bruna Huljev osvojila je prvo mjesto sa daske 1m i 3m. Kadetkinja Lora Magaš osvojila je prvo mjesto sa daske 1m i 3m.

U kategoriji kadeta Matej Nevešćanin osvojio je prvo mjesto sa daske 1m i 3m. U istoj kategoriji Marko Huljev osvojio je 2. mjesto sa daske 1m i 4 mjesto sa daske 3m. Marko Profaca osvojio je 5. mjesto sa daske 3m i 9 mjesto sa daske 1m.

Junior Diego Bajlo osvojio je 2. mjesto sa daske 3m i 3 mjesto sa daske visine 1m.

Mlađi kadet Mikula Miočić osvojio je 2. mjesto sa daske 3m i 3 mjesto sa daske 1m. Karlo Perić osvojio je 8. mjesto sa daske 1m.

U kategoriji predkadeta 3. mjesto sa daske 1m osvojio je Patrik Samardžija. U kategoriji predkadetkinja Anika Miočić osvojila je 8. mjesto, dok je Vita Batur osvojila 13. mjesto.

Djecu su vodili treneri Šime Perić i Marko Sutlović.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA