Zabava

DA IZOLACIJA BRŽE PROĐE

Zadarski slavuji na virskim stijenama snimili Riči lažljive

Uz idilične prizore uz more i zahvaljujući pažljivom oku redatelja Igora Goića, Tomislav Bralić i klapa Intrade na otoku Viru snimili su spot za novu pjesmu "Riči lažljive", koju potpisuje Vinko Barčot

Uz idilične prizore uz more i zahvaljujući pažljivom oku redatelja Igora Goića, Tomislav Bralić i klapa Intrade na otoku Viru snimili su spot za novu pjesmu "Riči lažljive", koju potpisuje Vinko Barčot. Pokojni Remi Kazinoti postavio je aranžman pjesme, a Tomislav ga Mrduljaš finalizirao.

- Pjesma je iskrena balada. Nadam se da ćete svi uživati u novoj pjesmi i spotu. Hvala Vinku što i dalje piše pjesme koje će se još dugo slušati i pjevati, kazao je Tomislav Bralić.

A upravo je Vinko Barčot autor popularnih pjesama "Zalutali pogled", "Ne mogu te prestat jubit", "Lipe oči", "Ti, samo si ti", "Ne mogu jubav krit".

Iščezlu ljubav prate zvuci gudala pa su tako Lara Merlo, Lara Grgurić, Tea Anić, Ivana Anastasija Barjašić, violinistice zadarske srednje glazbene škole, time dale poseban štih spotu. 

- Crvene stijene na sjeverozapadnoj strani Vira nemoguće je obaći, a ne imati filmsku scenu u glavi. Violinistice smo snimili u svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru na rivi pa nije izostao niti prepoznatljiv pogled na zadarski arhipelag. Zadnji interijer odlučili smo napraviti kod kuće, što zbog uznapredovale pandemije, što zbog drvenog interijera koji podsjeća na neko staro, toplije doba, otkrio je redatelj Igor Goić.

U ovom nepredvidivom razdoblju, Tomislav Bralić publici je iskreno poručio:

- Veliki pozdrav svim našim slušateljima. Nadam se da će ovi dani u izolaciji što prije proći uz našu novu pjesmu i spot!

Spot je u nastavku:


View on YouTube

PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA