Sport

ABA LIGA, 18H

Zadnja šansa za Zadar - veliki povratak ili ispadanje

Utakmica u dvorani "Jane Sandovski" počinje u 18 sati uz televizijski prijenos na Areni Sport.

Košarkaški klub zadar danas hvata posljednju šansu za ostanak u ABA ligi. Nakon poraza u Dvorani Krešimira Ćosića prošlog centra jedino što im preostaje je večeras u Skoplju pobijediti MZT i dobiti još jednu priliku za prolaz u Zadru.

U međuvremenu je Zadar u domaćem prvenstvu pobijedio Šibenik te osvojio prvo mjesto uoči doigravanja. Mnogi se pribojavaju kako je to pirova pobjeda, te se lako može dogoditi da Zadar ispadne iz ABA lige a u domaćem prvenstvu već u polufinalu protiv Cedevite.

- Koliko god situacija bila teška, jer treba pogledati istini u oči, mi se trebamo boriti dokle god ima šanse. Na tragu toga ja se pripremam za tu utakmicu i tako ću pokušati pripremiti i momčad. Nebrojeno puta nakon kolapsa moja bi ekipa reagirala dobro i idemo u Skoplje odlučni da seriju vratimo u Zadar. Momčad je mobilizirana i zaista smatram da smo se sada dodatno ujedinili i na tu kartu ćemo igrati. Pitanje je samo možemo li mi pobijediti sami sebe. Kad riješimo to pitanje onda ćemo lakše pobijediti MZT. Ja se ne predajem, već sam to rekao, tražim svjetlo za koje ću se uhvatiti i ne odustajem. Mislim da drugog puta nema. Vidim to svjetlo i u svojim igračima, poručio je trener Ante Nazor ranije na konferenciji za medije.

Utakmica u dvorani "Jane Sandovski" počinje u 18 sati uz televizijski prijenos na Areni Sport.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA