Zabava

POBIJEDILI LOVCA KREŠIMIRA SUČEVIĆA MEĐERALA

Zadranin Julije Žigo s trojicom igrača osvojio rekordnih 294.000 kuna

Uvijek sam mislio da postoje izgledi za pobjedu, ali o bilo kakvom rekordu nisam niti pomišljao, stoga je ovo veliko iznenađenje, kaže Žigo

Uigrani tim majstora s mora uspio je večeras osvojiti rekordan iznos u "Potjeri". Puljanin Marko Veizović, Zadranin Julije Žigo, Splićanin Robert Lojpur i Dubrovčanin Antonio Mustahinić u 954. emisiji HTV-ova kviza nadmašili su lovca Krešimira Sučevića Međerala i osvojili sjajnih 294.000 kuna, odnosno 73.500 kuna po natjecatelju, javlja Jutarnji list.

Mozak ekipe koja je večeras osvojila novi rekord u kvizu svakako bio poznati splitski kvizoman Robert Lojpur (50), no i ostali su odigrali izvrsno. Marko Veizović, koji se nedavno istaknuo u "Milijunašu", odigrao je kapetanski. Jednako kao i Julije Žigo i mladi Antonio Mustahinić, koji je na ploči obranio višu ponudu od 90.000 kuna - kaže Igor Grković, urednik "Potjere".

U timu koji pobjeđuje u "Potjeri" bio je i Julije Žigo (38) iz Zadra.

- Radim kao učitelj prirode i biologije u osnovnoj školi Krune Krstića u Zadru, a inače sam po struci diplomirani inženjer biologije i ekologije mora. Osim toga, aktivni sam član planinarskog društva Paklenica, unutar kojeg se najviše bavim održavanjem, tj. markiranjem, planinarskih staza. Obiteljski sam čovjek i imam dvoje djece, dječaka (9) i djevojčicu (3). Dosad nisam sudjelovao na televizijskim kvizovima, tek nekoliko puta igrao sam u pub kvizu u Zadru. Na "Potjeru" sam se prijavljivao triput, i uspjelo je iz treće. Došao sam radi iskustva koje se može doživjeti jedino sudjelovanjem u snimanju kviza. Uvijek sam mislio da postoje izgledi za pobjedu, ali o bilo kakvom rekordu nisam niti pomišljao, stoga je ovo veliko iznenađenje. Ekipa je bila jaka i raznolika, a ja sam pridonio onoliko koliko sam mogao. Novcem osvojenim u kvizu planiram počastiti svoje ukućane jednim lijepim putovanjem, a ostat će nešto i za popunjavanje rupa u proračunu i za pokoju feštu (nadam se). Zanimljivost jest da je snimanje bilo točno na datum rođendana mog sina, to je bio prvi znak sreće, očito - kaže Žigo.

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA