Zabava

DUŠKO LAKIĆ POKAZAO ZNANJE U "MILIJUNAŠU"

Zadranin odustao na pitanju za 250.000 kuna, a znao je točan odgovor

Nasuprot Tariku Filipoviću u jučerašnjoj epizodi kviza "Tko želi biti milijunaš" sjeo je Duško Lakić iz Zadra.

Nasuprot Tariku Filipoviću u jučerašnjoj epizodi kviza "Tko želi biti milijunaš" sjeo je Duško Lakić iz Zadra. Rekao je odmah da neće okolišati već će ubrzo nakon pročitanog pitanja nuditi odgovor. Toga se i držao, javljaju 24sata.

Malo je zapeo na pitanju "Hrvatska je na Eurosongu dvaput bila...", a ponuđeno je bilo: prva, druga, treća i četvrta. Duško je bez upotrebe džokera rekao da je točan odgovor četvrta i nastavio dalje borbu za veliki iznos.

Džoker zovi iskoristio je na pitanju "U Bakru je 2005. srušen 250 m visok dimnjak ugašene...", a prijatelj mu je rekao da je 95 posto siguran da je točan odgovor koksara. I bio je u pravu.

Nije bio siguran ni oko pitanja "Čiji je ministar obrane 1985. podnio ostavku uslijed skandala izazvanog potonućem Greenpeaceova broda Rainbow Warrior?". Iskoristio je džokera pola-pola, čime su mu ostali odgovori britanski i francuski. Lakić se odlučio za "francuskog" i tako osvojio 32.000 kuna.

Mučilo ga je i 11. pitanje za 64.000 kuna, a ono je glasilo: "Kakav će biftek zatražiti gurman kojemu rare nije dovoljno sirovo?". Pitao je znalce, a oni su rekli "blue rare".

Zapeo je na 13. pitanju za 250.000 kuna. Ono je glasilo: "Tko prorokuje: Vuk će prebivati s jagnjetom, ris ležati s kozlićem, tele i lavić zajedno će pasti, a djetešce njih će vodit?" Na ovom pitanju Duško je odustao, u džepu ima 125.000 kuna, a onda je rekao odgovor za koji je mislio da je točan - Izaija - i bio je u pravu.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA