Zadar

HDZ-OV KADAR NOVE GENERACIJE

Zadranin Tomislav Šimičević novi šef Ureda Gordana Jandrokovića

Zadranin Tomislav Šimičević (30), magistar međunarodnih odnosa i diplomacije, postaje predstojnik Ureda predsjednika Sabora.

Zadranin Tomislav Šimičević (30), magistar međunarodnih odnosa i diplomacije, novi je predstojnik Ureda predsjednika Sabora. 

Nakon što je Danijel Glunčić postao veleposlanik u Beču, predsjednik Sabora Gordan Jandroković (HDZ) ostao je bez predstojnika svog Ureda. Stoga je u petak Odbor za izbor i imenovanje predložio Saboru da na to mjesto imenuje Šimičevića, javlja 24 sata. Kako je naveo predsjednik Odbora Ante Sanader (HDZ), radi se o čovjeku koji se obrazovao u Hrvatskoj i inozemstvu te je radio u mnogo institucija - od Hrvatske agencije za lijekove, preko Ministarstva zdravstva do Vlade. 

- Dok je radio u Ministarstvu zdravstva, gdje je bio šef ureda ministra, bio je vrijedan i predan poslu, istaknuo je još HDZ-ov Vlatko Kopić.

Šimičević je HDZ-ov kadar nove generacije. Za vrijeme studiranja bio je predsjednik Kluba zadarskih studenata u Zagrebu i na jednoj je "Večeri Zadrana i zadarskih prijatelja" ugostio upravo Jandrokovića koji je tada bio ministar. Šimičević je radno iskustvo stekao još u kabinetu bivše premijerke Jadranke Kosor.

PRIKAŽI KOMENTARE (6)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA