Zabava

MIRNA NAIIA MARIĆ NAJLJEPŠA HRVATICA

Zadranka okrunjena titulom u prvom izboru bez publike

Pobjednica Miss Universe Hrvatske 2020 je 21-godišnja Mirna Naiia Marić iz Zadra!

Pobjednica Miss Universe Hrvatske 2020 je 21-godišnja Mirna Naiia Marić iz Zadra!

U skladu s mjerama predostrožnosti tijekom epidemije koronavirusa, sinoćnji izbor za Miss Universe Hrvatske 2020 u Studiju Anton Marti Hrvatske televizije po prvi je puta održan bez publike.

U finalu izbora nastupilo je šesnaest finalistica iz cijele Hrvatske koje su put do titule i krune započele dan ranije na preliminarnom natjecanju koje je uključivalo intervju sa članovima žirija te natjecanje u kupaćem kostimu. Najuspješnijih deset ljepotica s preliminarnog natjecanja plasirale su se u Top 10 najprestižnijeg nacionalnog izbora ljepote i one su nastavile natjecanje za titulu najljepše predstavljajući se u dnevnim kombinacijama, kupaćim kostimima te elegantnim večernjim haljinama.

Prošlogodišnja pobjednica Mia Rkman okrunila je svoju nasljednicu Mirnu koja je kao glavnu nagradu dobila četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta u vrijednosti do 20.000 eura. Zadranka je dobila i čast predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote Miss Universe 2020.

U glazbenom dijelu programa nastupili su Damir Kedžo, hrvatski predstavnik na Eurosongu, Domenica, Bojan Jambrošić, te duo Antonija Šola i Mario Roth, dok su program vodili Mario Sedmak i Jelena Lešić.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA