Zadar

NOĆNI LOPOVI

Zatečeni u krađi tone aluminija iz LTH metalnog lijeva

Provalnici su ušli u krug trgovačkog društva te otuđili oko tonu aluminija, koji je vraćen vlasnicima

U subotu u noćnim satima u Benkovcu su zatečeni 21 i 34-godišnjak u krađi aluminija iz kruga LTH Metalnog Lijeva. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su ušli u krug trgovačkog društva te otuđili oko tonu aluminija. Aluminij je vraćen vlasniku, a protiv obojice se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe. Inače, otkupljivači metala za kilogram aluminija nude oko šest kuna, iako je njegova tržišna vrijednost i dvostruko veća.

Policijski službenici Policijske postaje Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u protekla tri mjeseca u Gračacu provalio u kuću 70-godišnjeg vlasnika iz koje je otuđio televizor i štednjak vrijedne nekoliko tisuća kuna. Također ga se sumnjiči da je provalio i u kuću 95-godišnjakinje, odakle je otuđio alat, vrijedan nekoliko stotina kuna. Protiv njega državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog teških krađa.

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakinjom, koju se sumnjiči da je u petak prijepodne u ulici Ljube Babića u Zadru, otuđila novčanik s novcima i dokumentima u vlasništvu 80-godišnjakinje. Protiv nje se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA