Zadar

RASPRODAJA U ZADARSKOJ ŽUPANIJI

Završila korona pauza za e-Dražbe - na bubnju hoteli, poslovni prostori, stanovi, šume...

Nakon dvomjesečne korona pauze ponovno su pokrenuti elektroničke javne dražbe u stečajnim postupcima.

Nakon dvomjesečne korona pauze na servisu e-Dražba ponovno su pokrenute elektroničke javne dražbe u stečajnim postupcima. Iz FINA-e su obavijestili javnost kako "više ne postoje restrikcije u kretanju i ostvarivanju nužnih pretpostavki za sudjelovanje u elektroničkoj javnoj dražbi kao i okolnosti koje bi pojedine ponuditelje ograničavale u sudjelovanju i utjecale na isto", ali i da se, s druge strane, dražbe u ovršnim postupcima i dalje neće provoditi.

Na bubnju se od sada nalazi devet nekretnina u Zadarskoj županiji čija vrijednost premašuju milijun kuna. U pola cijene prodaju se hotel "Pagus" vrijedan 49 milijuna kuna, poslovni prostor nekadašnjeg Marjura u Ulici Ljudevita Posavskog u Zadru, procijenjen na 3.390.000 kuna, te pašnjak u Murvici vrijedan 1.061.800 kuna. S upola manjim popustom na dražbu idu poslovna zgrada i industrijsko dvorište na Gaženičkoj cesti, ukupne vrijednosti 13.150.000 kuna, šuma u Murvici vrijedna 5.031.260 kuna, gospodarska zgrada i kuća u centru Biograda, procijenjena na 2.580.000 kuna, te dva stana s parkirališnim mjestima u Posedarju, utvrđene vrijednosti od 1.010.000 kuna.

Šumi u Ninskim stanovima cijena je pak pala s 7.8 na 1.9 milijuna kuna, dok je najdrastičniji pad cijene zabilježen za hotelski kompleks u Obrovcu. Bivši "Kanjon Zrmanje" vrijedan je 6.270.000 kuna, a može se kupiti za svega 1 kunu. Sve ove dražbe startaju krajem srpnja, osim one za zgradu u Biogradu za koju je početak nadmetanja zainteresiranih kupaca zakazan početkom lipnja.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA