Zadar

INCIDENT HDZ-OVOG SABORSKOG ZASTUPNIKA

Zbog fizičkog obračuna u općini Poličnik policija prijavila načelnika i odvjetnika

U PU zadarske danas je potvrđeno kako su saborski zastupnik Davor Lončar i mladi odvjetnik Antonio Vedrić iz Lovinca dobili prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira te zabranu međusobnog približavanja.

U PU zadarske danas je potvrđeno kako su saborski zastupnik Davor Lončar i mladi odvjetnik Antonio Vedrić iz Zadra dobili prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira te zabranu međusobnog približavanja i uspostavljanja veze.

- Prijava je podnesena protiv 32-godišnjaka i 60-godišnjaka koji će redovnim putem biti procesuirani pred  sucem za prekršaje, rekla nam je zamjenica glasnogovornice, Sonja Šimurina nakon što je o incidentu u prostorijama općine Poličnik izvijestio Index.hr.

Neslužbeno doznajemo kako je 32-godišnjak donio potvrdu o lakšoj ozlijedi koju je navodno dobio nakon što ga je šakom udario načelnik Polače. Ovaj to negira, nego govori o naguravanju.

Sada već bivši saborski zastupnik, ali dugogodišnji HDZ-ov načelnik, nije bio na kandidacijskoj  listi za predstojeće izbore kao njegova kolegica iz Gračaca, Nataša Turbić koja je danas privedena u akciji PUSKOK-a. No, današnji dan u zadarskom HDZ bit će upisan po tome što je su dvoje stranačkih načelnika imali posla s policijom i policijskim USKOK-om.

 

 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (47)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA