Sport

ŽUPANIJSKA LIGA

Zbog žutog kartona suca tapšao po licu: "Tresu ti se gaće"

Dokad više tako, pitaju se na Facebook stranici Županijske nogometne lige potaknuti događajem na utakmici između Polače i Paga.

Dokad više tako, pitaju se na Facebook stranici Županijske nogometne lige potaknuti događajem na utakmici između Polače i Paga. Prema izvještaju s utakmice domaći igrač broj 19. nakon dobivenog žutog kartona zbog prigovora dolazi do suca te prstom u oko i dlanom po licu potapšava suca, govoreći "tresu ti se gaće". Nakon toga, igrač odlazi prema svlačionici da bi se ponovno vratio prema sucu i ponovno ga potapšao po licu. Očito iznerviran, sudac nakon toga prekida utakmicu.

- U četvrtom kolu lige veterana u Polači smo doživjeli još jedan prekid. U 59. minuti sudac Babić bio je primoran označiti kraj susreta kod rezultata 3:0 za goste iz Paga. Gospodo nogometni penzioneri, shvatite da nogometni tereni nisu mjesto stvaranja prijateljstava i ugodnog popodneva. Veteranski nogomet trebao bi služiti samo za uklanjanje životnog stresa, a nikako za nove glavobolje igračima, sucima i ostalim akterima, istaknuli su iz ŽNL nakon bizarnog događaja na terenu.

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA