Zadar

ČUVAJTE IMOVINU

Ženi s vrata strgnuo ogrlicu, Šveđaninu torbicu

Na šetalištu kod Elektre, u Ulici Kralja Dmitra Zvonimira, u petak ujutro nepoznati muškarac prišao je 57-godišnjoj prolaznici te joj s vrata otrgnuo zlatnu ogrlicu i potom se udaljio

Lopovi postaju sve bezobzirniji pa ako već sa sobom u grad nosite vrijednije stvari, poželjno ih je staviti na sigurno mjesto i čvrsto držati kako ne biste dali lopovima priliku da ih oduzmu.

Na šetalištu kod Elektre, u Ulici Kralja Dmitra Zvonimira, u petak ujutro nepoznati muškarac prišao je 57-godišnjoj prolaznici te joj s vrata otrgnuo zlatnu ogrlicu i potom se udaljio. Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog drske krađe.

Na Obali kralja Petra Krešimira IV. (riva) također nepoznati počinitelj je s ramena 40-godišnjeg državljanina Švedske otuđio torbicu s novcem, dokumentima i mobitelom. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Vikend nije donio sreću ni vlasnicima bicikala - u Pakoštanima, su ukradena dva bicikla u vlasništvu 43-godišnjeg državljanina Slovenije, u Zatonu je također bez dva bicikla ostao 41-godišnji Nijemac, dok je 63-godišnjem njegovom sunarodnjaku u Ulici Majstora Radovana u Zadru nestao tek jedan. U svoje domovine vraćaju se bez svoje imovine, a vjerojatno i bez lijepih dojmova o mjestima koja su posjetili.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA