SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1714082400 AND gallery_id = 11442File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1714082400, '11442', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Zimska bajka na Višnjiku krenula sramežljivo: bit će vremena za snježne radosti - Vijest - 057info - Zadar

Zabava

U ZADRU PRORADILO SANJKALIŠTE I KLIZALIŠTE

Zimska bajka na Višnjiku krenula sramežljivo: bit će vremena za snježne radosti

Osim na klizalištu i sanjkalištu posjetitelji su vrijeme mogli provesti na ugostiteljskoj šetnici s adventskim kućicama, u luna parku Madi ili na sajmu knjiga u VIP salonu

Otvorenje Zimskog parka na Višnjiku krenulo je sramežljivije nego se očekivalo - iako su u ŠC Višnjik napravili sve kako bi osigurali snježne i ledene uvjete na sanjkalištu, skijalištu i klizalištu, radni dan i početna inertnost učinili su svoje. Na skijalištu je bilo nekoliko skijaša (doduše i kapacitet skijališta je tek osam osoba), dok je na klizalištu bilo nešto bolje, što ne začuđuje s obzirom da su Zadrani proteklih godina već svladali osnovne vještine na klizaljkama. Sa skijama bi moglo ići malo teže... Uz kraće kašnjenje program su otvorili članovi studentske a-capella skupine A.K.A. Crescendo.

Projekt je ostvaren u suradnji sa slovenskim "Elanom", koji je omogućio cjelokupnu konstrukciju, ali i svu opremu za mališane željne učenja zimskih sportova. Čak 120 kubika sitnog leda za skijalište osigurala je domaća tvrtka, "Pelagos net farma" u vlasništvu generala Ante Gotovine.

Osim na klizalištu i sanjkalištu posjetitelji su vrijeme mogli provesti na ugostiteljskoj šetnici s adventskim kućicama, u luna parku Madi ili na sajmu knjiga u VIP salonu.

Otvorenje Zimskoga parka na Višnjiku
Foto: Tomi Burčul
PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA