Zabava

ZIMSKI PARK OTVARA SE SUTRA U 17 SATI

Zimske radosti na Višnjiku: dopremljen je i snijeg

Uz zimske sadržaje bit će otvorena Mozaikova pop-up knjižara u Dvorani Krešimira Ćosića u VIP - salonu na sjevernoj strani dvorane.

U tijeku su završne pripreme na klizalištu i skijalištu u Zimskom parku Višnjik, koji se otvara sutra u 17 sati! Led je dopremljen hladnjačama Gotovinine Pelagos Net Farme, koja je sponzor Zimskog parka, a on se na licu mjesta sitni dok ne postane snijeg. Iako je temperatura zrala iznad 10 stupnjeva, u Višnjiku su uvjereni kako neće biti većih problema u održavanju zimskih uvjeta. Na sloj koji se večeras postavlja doći će još jedan, završni sloj.

Program prvoga dana, na Dan grada Zadra i blagdan sv. Krševana, 24. studenoga 2021., počet će u 17 sati, koncert AKA Crescenda najavljen je za 18 sati, s tim da će klizalište biti otvoreno već u 13 sati. Posjetiteljima će na raspolaganju biti različiti sadržaji - klizalište, skijalište, luna park, ugostiteljska šetnica, te sajam knjiga.

Radno vrijeme klizališta je od ponedjeljka do četvrtka 13-20 sati, petkom 13-21 te subotom i nedjeljom 9-21. Cijena sata klizanja (50 minuta) je 20 kuna, 10 kuna je najam klizaljki a 20 kuna medvjedića.
Skijalište će raditi 16-20 sati, a od petka do nedjelje 16-21. Cijena sata sanjkanja s opremom je 30 kuna, a za skijanje (najviše osam osoba) 70 kuna. Na Višnjiku će imatzi i školu skijanja od 24. prosinca do 7. siječnja, koja će koštati 300 kuna.

Uz zimske sadržaje bit će otvorena Mozaikova pop-up knjižara u Dvorani Krešimira Ćosića u VIP - salonu na sjevernoj strani dvorane.

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA