Zadar

U 1. EPIZODI SERIJALA HTV-A O DUGOM OTOKU

Ante Mihić se ispričao jer je izostavio Božavu i Soline

Nakon sinoćnje prve epizode serijala Stani na otoku kojeg je autorica Andrea Buća počela na Dugom otoku, jutros rano je osvanula isprika jednog od aktera, Ante Mihića.

Nakon sinoćnje prve epizode serijala Stani na otoku kojeg je autorica Andrea Buća počela na Dugom otoku, jutros  rano je osvanula isprika jednog od aktera, Ante Mihića. On se pojavio na samom početku nabrajajući imena svih 11 mjesta na Dugom otoku, ali nije stigao do zapadne strane dugog Dugog otoka. Dva je mjesta  izostavio i zato je uputio „isprika od srca Božavi i Solinama.

- U novoj emisiji, autorice Andree Buče, prikazanoj na Hrvatskoj radio televiziji, na Prvom programu, u ponedjeljak, 19. rujna, u 20,10 sati nabrajajući mjesta na Dugom otoku, zaboravio sam, nažalost, spomenuti Božavu i Soline. Nedopustivo! Oprosti mi Božava, oprostite mi Soline. To se dogodilo bez ikakve namjere, ni loše, ni dobre. Oprostite mojoj "napukloj" glavi. Hvala na razumijevanju.
Ante Mihić"

U najavi 1. epizode na HTV-u, navodi se kako „Andrea odlazi na Dugi otok, zadnji u zadarskom arhipelagu, tanak, ali toliko dugačak da na njemu skladno žive priroda i društvo. Ovdje nema konfekcijskog turizma, oni nisu konzumenti nego kreatori. U rokerskom mjestu Sali svatko ima pravo živjeti svoju ludost. Tovareća mužika, Fish Factory, slane srdele, najljepši svjetionici i posada bez koje ne bi bilo ni magije, ni sigurne plovidbe.
Sve to prikazano je sinoć na HTV-u, uz ispriku Ante Mihića iz Sali.

PRIKAŽI KOMENTARE (9)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA