Zabava

JAVLJA ORGANIZATOR

Besplatno COVID testiranje za ulaz na Rock The Operu

Organizatori javljaju kako će ulazak na koncert biti moguć samo uz predočenje COVID potvrde ili uz brzo antigensko testiranje

Glazbeni spektakl Rock The Opera, koji je već oduševio cijeli svijet, nastupit će po prvi puta u splitskoj Spaladium areni 5. veljače i u Zadru, 6. veljače u dvorani Krešimir Ćosić, dok će zagrebačka publika imat priliku 7. veljače u Lisinskom uživati u reprizi koncerta koji je održan koncem prošle godine, no nije bilo dovoljno ulaznica za sve zainteresirane.

Organizatori javljaju kako će ulazak na koncert biti moguć samo uz predočenje COVID potvrde ili uz brzo antigensko testiranje, ali ono će se obavljati besplatno na ulazu, o trošku organizatora koncerta.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, „Rock The Opera" donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti te povijest glazbe, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se bazira na najvećim svjetskim klasičnim rock hitovima Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogim drugima.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA