Zadar

ISPRAVIO PREDSJEDNIKA MILANOVIĆA

Biloglav dodao završetak po završetku svečane sjednice

Po završetku svečane sjednice Gradskog vijeća za Dan grada Zadra, koja je prštala dobrim vibracijama, za govornicu se popeo gradski vijećnik Domovinskog pokreta Damir Biloglav, kako bi izrazio svoje stavove o protokolu i govoru predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića.

Po završetku svečane sjednice Gradskog vijeća za Dan grada Zadra, koja je prštala dobrim vibracijama, za govornicu se popeo gradski vijećnik Domovinskog pokreta dr. Damir Biloglav, kako bi izrazio svoje stavove o protokolu i govoru predsjednika RH,  Zorana Milanovića.

Biloglav je u ulozi, koja mu nije ni na jedan način dana, zahvalio svim govornicima, a osobito predsjedniku RH koji se, kako je kazao, treba osjećati kao u svom gradu i čije govore Zadrani vole čuti.

- Međutim, taj govor nije Cezarski i moram ga ispraviti jer je rekao da je Zadar dugo čekao da se pozicionira kao hrvatski grad, rekao je Biloglav.

Gradskom vijećniku zasmetalo je i što na početku sjednice nije bilo minute šutnje za branitelje. U trenucima kad su se dizali uzvanici iz prvih redova, Biloglav je za govornicom zadarskog kazališta održao minutu šutnje na koju je regirao dio gledališta. Njegov istup nije naišao na veći odjek sudionika i gostiju svečane sjednice.

Inače, svečana sjednica Gradskog vijeća za Dan grada Zadra bila je neuobičajeno dobro organizirana, a o čemu ćemo uskoro opširnije pisati.

Izostala je minuta šutnje koju je prema protokolu trebao tražiti predsjednik Gradskog vijeća, Marko Vučetić na početku sjednice. Ali vijećnik Biloglav nije bio taj koji će svečanost pretvoriti u svoju političku govornicu.

Zadarski vijećnik Biloglav i predsjednik Milanović raspravili su povijesnu činjenicu o Zadru u druženju nakon svečane sjednice koja je trajala više od dva sata.

PRIKAŽI KOMENTARE (16)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA