Zadar

ZAVRŠETAK MANDATA

Bira se novi/stari ravnatelj OŠ Stjepana Radića u Bibinjama

Radi se o redovnom natječaju pred istek mandata aktualne ravnateljice Mirke Sikirić, koja se ima pravo kandidirati za novi

Školski odbor raspisao je natječaj za izbori i imenovanje ravnatelja Osnovne škole Stjepana Radića Bibinje. Radi se o redovnom natječaju pred istek mandata aktualne ravnateljice Mirke Sikirić, koja se ima pravo kandidirati za novi.

Kandidati za ravnatelja trebaju imati završen studij i najmanje osam godina radnog iskustva u školskim ili drugim ustanovama u sustavu obrazovanja ili tijelima državne uprave nadležnim za obrazovanje, od čega najmanje 5 godina na odgojno-obrazovnim poslovima u školskim ustanovama.

Dodatne kompetencije koje se vrednuju u postupku imenovanja ravnatelja Škole su: poznavanje stranog jezika, osnovne digitalne vještine i iskustvo rada na projektima. Ravnatelj se imenuje na pet godina. Rok za podnošenje prijava kandidata je 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama, odnosno 29. siječnja.

Bibinjsku školu pohađa četiristotinjak učenika, a u posljednje vrijeme dosta je aktivna u europskim projektima pa se tako nakon uspješno realiziranog prvog Erasmus+ projekta „Mogu više", u njoj trenutačno provodi projekt „Bridging the gap", kojemu je cilj učinkovito uključivanje svih učenika u redoviti sustav odgoja i obrazovanja.

 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA