Zadar

POSAO ODRŽAVANJA OD 50 MILIJUNA KUNA

Bivši vlasnik Franta preuzima i županijske ceste? Jeftiniji od Cesta Zadarske županije

Nakon što su od Cesta Zadarske županije preuzeli posao na održavanju gradskih prometnica, radnici Prvog treptača i Filiusa, sudeći prema rezultatima javne nabave, stižu i na županijske te lokalne ceste.

Nakon što su od Cesta Zadarske županije preuzeli posao na održavanju gradskih prometnica, radnici Prvog treptača iz Splita i Filiusa iz Zadra, sudeći prema rezultatima javne nabave, stižu i na županijske te lokalne ceste.

Na natječaj za njihovo redovito održavanje i zaštitu, procijenjen na 50 milijuna kuna, dosadašnji koncesionar CZŽ dostavio je ponudu od 62.5 milijuna kuna, dok je zajednica ponuditelja zatražila iznos niži od procjene - 48.6 milijuna kuna. Podsjetimo, drugi član zajednice Zadranima je već dobro poznat, budući da je vlasnik Filiusa Tomislav Škara bio vlasnik Franta koji se brinuo o održavanju zadarskih prometnica dok nije otišao u stečaj.

Nakon postupka pregleda i ocjena ponuda, direktor Županijske uprave za ceste Branko Kutija donijet će važnu odluku kojom će se regulirati stanje 1.174,460 kilometara županijskih i lokalnih cesta u iduće dvije godine.

PRIKAŽI KOMENTARE (28)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA