Zadar

OBJAVLJEN NATJEČAJ ALI SAMO ZA 2 GODINA

Bolnica traži najmanje 4000 eura zakupa za ugostiteljski objekt kojeg je držao Turisthotel

Zadarska bolnica objavila je natječaj za zakup prostora namijenjenog ugostiteljstvu kojeg od 2006. godine drži Turisthotel pod imenom Sv. Krševan.

Zadarska bolnica objavila je natječaj za zakup prostora namijenjenog ugostiteljstvu kojeg od 2006. godine drži Turisthotel pod imenom Sv. Krševan.

Na posljednjem natječaju prije pet godina, spominjala se zakupnina od 1 700 eura. U sklopu tog objekta kojeg je svojedobno napravio Turisthotel u aranžmanu s Bolnicoma, nalazi se trgovina te portirnica. Na natječaju je zakup prostora od 137 kvadrata za caffe bar u sklopu kojeg je i prostor za trgovinu te natkrivena terasa od 37 metra četvornih.

Sada je početna cijena 4000 eura a natječajem se to daje na zakup od dvije godine. U utrku za zakup tog prostora u kojem je kvadrat 29.17 eura, što je jedan od najskupljih zakupa u Zadra, idućih 15 dana mogu se uključiti svi oni koji imaju papire, polože bjanko zadužnicu od 8000 eura. Izabran će biti onaj tko ponudi najveći iznos zakupa.

Turisthotel je dobio koncesiju na 12 godina u vrijeme kada je Bolnicu vodio Zvonimir Vrančić. U tom su periodu sagradili objekt vrijedan oko milijun kuna koji je nakon isteka koncesije prešao u bolničko vlasništvo.

U tom bolničkom bistrou okrjepu ima bolničko osoblje kao i pacijenti i promet nije beznačajan.

PRIKAŽI KOMENTARE (5)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA