Zadar

OBRANU PREUZEO MARINOVIĆ

Bolnica umjesto rešetaka za osumnjičenu zadarsku dilericu

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru ispitalo je danas 56-godišnju Zadranku zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv zdravlja ljudi neovlaštenom proizvodnjom i prometom drogama.

Zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela sudac istrage Županijskog suda u Zadru prihvatio je prijedlog Općinskog državnog odvjetništva za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičene 56-godišnje dilerice iz Zadra.

No njezinu je obranu tada preuzeo Dan Marinović iz odvjetničkog društva "Marinović, Klarendić i partneri", koji je zatvorsku ćeliju uspio zamijeniti bolnicom. Naime, kako doznajemo od odvjetnika Marinovića, prihvaćen je zahtjev obrane da se 56-godišnjakinja prebaci na liječenje u Zagreb.

Podsjetimo, postoji osnovana sumnja da je 22. lipnja u stanu u Zadru držala ukupno oko 136,1 grama droge kokain, upakirane u više prozirnih PVC vrećica, kao i oko 117 grama konoplje tipa droge marihuana i oko 27,4 grama droge hašiš, sve u cilju da se nepripadno materijalno okoristi prodajom droge na ilegalnom narko tržištu.

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA