Zabava

UZ IZVEDBU DUJMIĆEVE PJESME JOŠ BI TIJA

Bralić i Intrade s Goićem u spotu otkrili čudo posjeda Borelli

Park Folco Borelli u Svetom Filipu i Jakovu, mjesto je u kojem su Tomislav Bralić i klapa Intrade snimili spot uz svoju najnoviju pjesmu Još bi tija.

Park Folco Borelli u Svetom Filipu i Jakovu, mjesto je u kojem su Tomislav Bralić i klapa Intrade snimili spot uz svoju najnoviju pjesmu Još bi tija.

Sve se spojilo: izvrsna pjesma Rajka Dujmića koju će izvesti na Splitskom festivalu i izvanredan ambijent kojeg je uz pjesmu režirao Igor Goić, zadarski majstor kamere u umjetničkim i dokumentarnim snimanjima.

Najnovija pjesma Bralića i Intrada već je prepoznata kao hit a pretpremijerno je dobila ovacije od publike u Žrnovnici. Pjesma je drugačija, to je istina složio se Tome s ocjenom prvog slušanja. Ali i spot je poseban. Kako ste odabrali lokaciju?

Za to je „kriv" Lovre Eškinja, prvi tenor klape Intrade koji je, naravno, iz Sv. Filip i Jakova. Do sada smo snimali spotove u Preku, Kukljici, Novigradu, na Pagu, tvrđavi sv. Mihovila... podsjeća Bralić. On i klapa su i nagrađeni kao pravi promotori hrvatskog turizma, bolje rečeno dalmatinskih skrivenih ljepota.

Jedna takva je svakako park plemića Borelli koje, prema riječima Bralića, kao i sama kuća, pravo čudo. Tako je Tome izrazio divljenje prema kući i parku conte -a  Borelli, kako u sv. Filip i Jakovu i dalje zovu svoje plemiće.

Sama naslovnica spota je čudo jer Bralić drži u ruci slušalicu starog telefona kakvog novije generacije ne poznaju.

On i Intrade i ovim putem zahvaljuju Vesni Borelli koja ima je otvorila vrata i bila susretljiva prema njihovoj umjetničkoj kreaciji.

Kao i Općina i TZ Sv. Filip i Jakov. Posljednji posjed Borellijevih koji su kao plemićka obitelj sudjelovali u stvaranju zadarske povijesti, tako će uz pjesmu Još bi tija, dobiti svoj dio zaslužne slave kao i taj dio zaštićene kulturne i prirodne baštine u Sv. Filipu i Jakovu.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA