Zabava

INTRADE NAPUNILE CIBONU

Bralić pozvao publiku: Ajmo, da se čuje sve do Katra

Spoj starih i novih hitova te odlična atmosfera obilježili su 16. tradicionalni zagrebački koncert omiljene klape Intrade, javljaju iz njihove diskografske kuće Scardona.

Spoj starih i novih hitova te odlična atmosfera obilježili su 16. tradicionalni zagrebački koncert omiljene klape Intrade, javljaju iz njihove diskografske kuće Scardona.

Gromoglasan pljesak zaorio se Cibonom čim je klapa stupila na pozornicu i pratio je svaku pjesmu koja je uslijedila. Nakon više od 35 godina rada mnogo je hitova iza njih, a publika je uživala u starim pjesmama, ali i onima s najnovijeg albuma "Još bi tija".

Stali su se nizati "Karta ljubavi", "Cviće", "Ribar sam stari"... Jedan od fantastičnih trenutaka koncerta bio je kada su krenuli prvi taktovi pjesme "Croatio, iz duše te ljubim". Publika je sama krenula pjevati u jedan glas te je na koncu cijela dvorana bila na nogama. Snažne su emocije ponijele i klapu i publiku. Bio je to trenutak koji se može opisati samo jednom riječju - spektakl. Tako je bilo i kada je Bralić pozvao: "Ajmo, da se čuje sve do Katra", kada je na red došla pjesma "Stina pradidova" ovog puta posvećena našim reprezentativcima.

Odlična atmosfera i jedno glazbeno iznenađenje

Atmosfera koja je vladala jasan je pokazatelj zašto Tomislavu Braliću i klapi Intrade ni nakon svih ovih godina nije problem napuniti neke od najvećih zagrebačkih koncertnih prostora. Naime, postoji neka posebna kemija između njih i publike. To se dobro vidjelo za vrijeme izvedbi pjesama "Zora bila", "Nisan te sriće", "Ne mogu te prestat ljubit", "Zalutali pogled", "Još bi tija" i ostalih megahitova.

Zagrebačka publika, kao i uvijek, dočekala ih je željna pisme i zabave kakvu samo Tomislav Bralić i Intrade znaju pripremiti. Zato im se klapa zahvalila glazbenim iznenađenjem. Otpjevali su "Lepe ti je Zagorje zelene" i apsolutno oduševili sve prisutne.

Publika obožava i pjesme s novoga albuma

Publika je imala priliku čuti i pokoju pjesmu s najnovijeg albuma "Još bi tija", po mnogima najboljeg do sada od Tomislava Bralića i klape Intrade. Te nove pjesme obilježava moderna produkcija koja daje svježinu u bezvremenske motive karakteristične za dalmatinsku pismu.
Nakon što se album pokazao kao hit ovoga ljeta, nije čudno da je publika bila oduševljena kada su u Ciboni čuli "Još bi tija", pjesmu Rajka Dujmića po kojoj je album dobio ime, ali i "Zagrlilo jugo dvore", "Nagrišpano more" i "Ugrij mi dušu".

Doći će i sljedeće godine

"Zar vam nije dosta?", upitao je Bralić publiku nakon više od 2 i pol sata dobre pjesme i druženja. Nitko nije želio kraj pa je klapa otpjevala još pokoju pjesmu za željnu publiku. Završili su koncert pjesmama "Kapetane trebali bi doma" i "Laku noć" te obećanjem da se ovo mora ponoviti. U Zagrebu se tako planiraju vratiti i sljedeće godine.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA