Zadar

ŠTO ĆE POKAZATI ISTRAGA?

Čeka se nalaz obdukcije, stradanje zaštitara povezano s tučnjavom?

Postoji osnovana sumnja da je 21. svibnja 2023., u jednom ugostiteljskom objektu u Biogradu na Moru došlo do fizičkog sukoba između više osoba i smrtnog ishoda za 54-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je u navedenom objektu radio kao zaštitar

Dok se čeka nalaz obdukcij, u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru su, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja i zaprimljene kaznene prijave protiv četvorice hrvatskih državljana (1992., 1993., 1999. i 2000.) ispitani osumnjičenici zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela sudjelovanja u tučnjavi. Podsjećamo, riječ je u tučnjavi uslijed koje je preminuo zaštitar kluba, ispočetka pod sumnjom da je umro zbog zdravstvenih poteškoća, dok je kasnije otvorena mogućnost da je stradao od posljedica tučnjave.

-Postoji osnovana sumnja da je 21. svibnja 2023., u jednom ugostiteljskom objektu u Biogradu na Moru došlo do fizičkog sukoba između više osoba i smrtnog ishoda za 54-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je u navedenom objektu radio kao zaštitar.

Protiv četvorice osumnjičenika podnesen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela. Sudac istrage djelomično je prihvatio navedeni prijedlog i protiv prvoosumnjičenika odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, navodi se u priopćenju ODO.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA