Sport

ŽETVA MEDALJA U PRVA DVA DANA PRVENSTVA

Četiri naslova državnog prvaka biciklista BK Zadar

Na državnom prvenstvu u biciklizmu u prva dva dana biciklisti BK Zadar osvojili su četiri naslova prvaka

Na državnom prvenstvu u biciklizmu u prva dva dana biciklisti BK Zadar osvojili su četiri naslova prvaka! U vožnji na kronometar prvoga dana natjecanja članovi Biciklističkog kluba Zadar osvojili su četiri odličja. Zlatna odličja donijela su ponovo dvojica imenjaka, Luka Srbić u kategoriji do 14 i Luka Škara kod kadeta. Brončana u kategoriji kadetkinja postala je Marta Serapiglia, dok je Robert Buterin isti uspjeh ostvario u kategoriji Veterana C.

Nekoliko četvrtih mjesta smanjilo je broj odličja, no svakako treba pohvaliti rezultate Ante Barešića (do 14), Tea Radaša (do 15) i Vinka Buluma među juniorimam kojima je medalja izmakla za jedno mjesto. Noa Jolić Mustać bio je peti na kronometru Kadeta, kao i Roko Škara među biciklistima do 14 godina.

Nakon pojedinačnog kronometra danas je utrkom od Čakovca do Železne Gore i natrag počelo Nacionalno prvenstvo u cestovnom biciklizmu. Naslove državnih prvaka osvojili su do 13 godina Marko Dubravac (BK Sokol), do 14 godina Tomislav Teofilov (BK Zadar), do 15 godina Fran Pečnjak (BGK Tuškanac) i Ema Vujasin (BK Zadar) te Lucija Zadro (BK Sokol).

Nacionalno prvenstvo u cestovnom biciklizmu nastavlja se u nedjelju, 26. lipnja u Varaždinskoj županiji gdje će na kružnoj stazi od Svetog Ilije, kroz Beletinec, Završje Podbelsko, Radovan, Lovrečan, Tužno, Črešnjevo i Beretinec s ciljem u Svetom Iliji voziti kadeti, juniori, juniorke, seniori i seniorke te veterani.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA