Zabava

PREMIJERA UZ SPOT SNIMAN NA VELEBITU

Dalmacija to je srce moje - novi singl klape Puntamika

Klapa Puntamika premijerno predstavlja svoj najnoviji singl, Dalmacija to je srce moje, za koju je glazbu napisao Denis Maričić Dendo, autor teksta je Lovre Botica - Marko Dunatov, aranžmanje Marin Seko, dok je vokalni aranžman napravio Ante Jurić.

Klapa Puntamika premijerno predstavlja svoj najnoviji singl, Dalmacija to je srce moje, za koju je glazbu napisao Denis Maričić Dendo, autor teksta je Lovre Botica - Marko Dunatov, aranžmanje Marin Seko, dok je vokalni aranžman napravio Ante Jurić.

"Priroda nije mjesto koje treba posjetiti. To je Dom!"
Ovim riječima nepoznatog autora, počinjemo glazbenu šetnju s Klapom Puntamika, predivnim krajolikom Općine Jasenice, Maslenicom, Rovanjskom, Velebitom, Tulovim Gredama, kanjonom Zrmanje, u najnovijoj pjesmi zadarskih tića, Dalmacija, to je srce moje!

Nakon dva uspješna albuma u izdanju Croatia Records, Klapa Puntamika neumorno radi i dalje, pa s ponosom predstavlja novi singl, za koji glazbu potpisuje Denis Maričić Dendo, a stihove Lovre Botica i Marko Dunatov.
Aranžman potpisuje maestro Marin Seko, a vokalni aranžman Ante Jurić, umjetnički voditelj klape.

Producent je Tomislav Pehar, a pjesma je snimana u zadarskom studiju Music 4 life. Gitare je odsvirao Renato Babić, a miks i mastering djelo su Igora Ivanovića i

Spot sniman je na području Općine Jasenice, koja je sa svojom Turističkom zajednicom potpomogla snimanje i bila izvrstan domaćin. Ljepote Velebita, Tulovih Greda, kanjona Zrmanje i jadranskih žala svojom su neposrednošću i mladenačnim veseljem uljepšali mlada dama Karla Šarlija iz Modriča te Noel Polak, Junior NK Arbanasi Zadar. Sve je to svojom kamerom zabilježio, posložio i uredio redatelj spota Toni Mađerić, Limitless Production, uz pomoć Frane Hrabrova i Antonija Kandasića.

Vratiti se pjesmom na Velebit zapravo i nije moguće, jer mi nikada nismo ni otišli s Velebita, kažu nam u Klapi Puntamika. Taj naš kamen i modro more, što obali stvara bore, uvijek su u našim pjesmama. Naravno, uvijek i samo uz ljubav, jer svaka naša pjesma govori o ljubavi, ljubavi prema ženi, domovini, zavičaju. Zato svaki kamen i svaki val naše Dalmacije diše ljubavlju.

 
Veliki rad stoji i iza ove pjesme, za koju u Klapi Puntamika vjeruju da će brzo pronaći svoj put do publike, pa veselo, kroz smijeh zahvaljuju nadničarima bez dnevnice, Karli Šarlija, Noelu Polaku, Anti Vukiću, Marku Lovrinu, Mari Lovrin, Lovri Botici i Denisu Maričiću Dendi. Hvala svima od srca. Jer... Dalmacija, to je srce moje, navodi se u PR objavi.

Tu su još:

Miks i mastering: Igor Ivanović / Saša Miočić
Producent: Tomislav Pehar, Studio Music 4 life
Gitare: Renato Babić
Redatelj spota: Toni Mađerić, Limitless Production
Kamera, montaža, colorgrade: Toni Mađerić
Asistenti produkcije: Frane Hrabrov i Antonio Kandasić
Glumci u spotu: Karla Šarlija - Modrič, Noel Polak - NK Arbanasi, Zadar
Snimanje spota potpomogli su Općina Jasenice i TZO Jasenice
Izvršni producent: Denis Maričić Dendo
Izdavač: Croatia Records, lipanj 2022

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA