Zadar

PAO POD TURISTIČKI VLAKIĆ

Dječak se bori za život, zbog težine ozljeda prebačen je iz Zadra u Split

U životnoj opasnosti nalazi se dječak koji je u ponedjeljak oko 20:20 sati u Pakoštanima pao pod turistički vlakić. Zbog težine ozljeda u predjelu glave brigu o njemu preuzeli su splitski specijalisti.
U životnoj opasnosti nalazi se dječak koji je u ponedjeljak oko 20:20 sati u Pakoštanima pao pod turistički vlakić. Zbog težine ozljeda u predjelu glave, brigu o njemu preuzeli su splitski specijalisti.

- Nastavno na Vaš upit o zdravstvenom stanju 8-godišnjeg djeteta koje je bilo zaprimljeno u Opću bolnicu Zadar izvješćujemo Vas kako je dijete s jučerašnjim danom premješteno u KBC Split radi daljnjeg liječenja, doznajemo od ravnatelja Opće bolnice Zadar dr. Željka Čuline.

Policijska uprava zadarska još utvrđuje okolnosti koje su dovele do ovog šokantnog događaja. Prema zasad dostupnim informacijama, prilikom prolaska turističkog vlakića Ulicom kraljice Jelene došlo je do kontakta između djeteta i putnika turističkog vlakića uslijed čega je osmogodišnjak pao pod vozilo. Nesreća je potresla i u nevjerici ostavila mještane Pakoštana koji se mole za brz oporavak dječaka.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA