Zadar

VRATIO SE DESETI U MJESECU!

Duge kolone zbog prvog Benkovačkog sajma nakon 7 mjeseci

Zbog održavanja sajma u Benkovcu velike su gužve na prilaznim cestama prema gradu, posebice na državnoj cesti DC503 iz smjera Biograda gdje je kolona vozila od mjesta Šopot.

Nakon dugih sedam mjeseci korona pauze, ovog desetog u mjesecu vratio se Benkovački sajam! Koliko je posjetiteljima nedostajao, najbolje svjedoči obavijest na stranicama HAK-a:

- Zbog održavanja sajma u Benkovcu velike su gužve na prilaznim cestama prema gradu, posebice na državnoj cesti DC503 iz smjera Biograda gdje je kolona vozila od mjesta Šopot.

Posljednje izdanje sajma, čija je tradicija duga preko 100 godina, održano je u listopadu prošle godine kada ga je posjetilo oko 8 tisuća građana. U najboljim danima na tom se prostoru znalo okupiti i 12 tisuća ljudi. Sudeći prema dojavama s terena, mogao bi pasti novi rekord, ali uz pridržavanja epidemioloških mjera i pod budnim okom službenika civilne zaštite i policije.

Orgnanizatori iz komunalne tvrtke "Benković" objavili su jučer fotografije priprema za prvo izdanje sajma u ovoj godini.

PRIKAŽI KOMENTARE (4)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA