Zadar

PREDSJEDNIK MO STANOVI: PRAVI SE NEPOTREBAN CIRKUS

Dukić će zaustaviti aktiviranje starog boćališta uz dječje igralište

Stanari stambenog bloka u Ulici Ante Starčevića 23 jutros su se iznenadili kada je radni pogon Stipčevića započeo s uređenjem boćališta kojeg su sami stanari napravili prije više od 30 godina.

Stanari stambenog bloka u Ulici Ante Starčevića 23 jutros su se iznenadili kada je radni pogon Stipčevića započeo s uređenjem boćališta kojeg su sami stanari napravili prije više od 30 godina.

U međuvremenu nikome nije palo napamet zaigrati na buće na tom zogu ili možda jest. Naime, predsjednik MO Stanovi Roland Dukić nam je rekao kako su neki od njih tražili da se obnovi taj zapušteni zog te kako je njegova namjera bila plemenita i dobra.

- Ali evo ja ću to sutra tražiti da se vrati u prvobitno stanje, kazao je predsjednik MO koji nije odgovorio na nekoliko pitanja; je li tražena suglasnost stanara i jeli pametno aktivirati boćalište tik uz dječje igralište kojeg je tamo Grad Zadar napravio. Pa neće djeca tamo skakati noću, otkrio je Dukić da će boćalište biti aktivno pod rasvjetom.

Znaju li oni koliko ovdje ima starijih stanara koji žele malo mira noću, požalio se unaprijed  85-godišnji stanar koji je bio jedan od onih koji su gradili to boćalište prije rata, kada je danas doznao da to radi Grad.

Stanari tog velikog bloka zgrada već su imali pritužbe radi poslijeponoćnog društvenog života ispod nadstrešnice koju im je velikodušno podigao Grad Zadar. Nemalo puta je zvana policija kako bi im se omogućio miran san ljeti. A što im tek nosi boćalište, pitanje je na koji su odgovor neki od stanara jutros provjeravali u katastarskoj čestici koju su predočili onima koji su došli raditi boćalište.

Ipak, kako bi bilo da vam netko dođe u dvorište i nešto napravi iz dobre namjere, a da vas nije pitao? Predsjednik MO Stanovi je mišljenja da se oko svega pravi nepotreban cirkus. 

Upit smo poslali i Gradu Zadru koji je pristao na taj zahvat i financira ga preko svog ugovorenog izvođača radova. Čekamo odgovor.

PRIKAŽI KOMENTARE (12)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA