Zadar

OBNOVA VUKOVARA, POTRESOM POGOĐENIH PODRUČJA...

Erlić ulaskom u Vladu imenovan na još 10 funkcija

Erlić je imenovan predsjednikom Upravnog odbora Fonda za obnovu i razvoj Grada Vukovara i UV Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije

Imenovanjem na dužnost ministra regionalnih fondova i EU, Šime Erlić napustio je mjesto državnog tajnika, ali zato dobio čak 10 novih dužnosti, koje je redom preuzeo od svoje prethodnice Nataše Tramišak.

Erlić je tako imenovan predsjednikom Upravnog odbora Fonda za obnovu i razvoj Grada Vukovara. Također je postao i predsjednik Upravnog vijeća Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije.

Na posljednjoj sjednici Vlade Erlić je imenovan članom Nadzornog odbora Hrvatske banke za obnovu i razvitak, Međuresorne radne skupine za europski semestar, Upravnog vijeća Fonda za obnovu Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke županije, Upravnog vijeća Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama, Vijeća za sustav unutarnjih kontrola u javnom sektoru, Vladine Koordinacije za unutarnju i vanjsku politiku i Vladine Koordinacije za gospodarstvo,

Erlić će biti i predstavnik Vlade u u Gospodarsko-socijalnom vijeću. Spomenimo kako mu ostaje i dvanaesta dužnost, ona predsjednika zadarskog HDZ-a.

PRIKAŽI KOMENTARE (14)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA