Sport

DRUGI NASTUP ZA REPREZENATCIJU A POČEO JE U NK RAŠTANE

Erlićevi na vatrenom krštenju na Poljudu: Martin ih nije razočarao

Iako me je u Splitu protiv Francuske bio drugi nastup za hrvatsku reprezentaciju, Martin Erlić je imao najviše osobnih navijača. Nije ni čudo s obzirom na to da je i Tinj dobio svog „Vatrenog".

Debitant  hrvatske reprezentacije na utakmici protiv Francuske, Martin Erlić je imao najviše osobnih navijača. Nije ni čudno s obzirom na to da je i Tinj dobio svog „Vatrenog".

Među Erlićevim navijačima bila je i obitelj zbog čega je bilo i treme jer, kako je izjavio „san svakog Dalmatinca je igrati na Poljudu". Ali ostavio je Martin Erlić  jako dobar dojam na poziciji stopera reprezentacije.

 Na utakmici su bili njegovi navijači kojima treba pridodati najpoznatijeg Šimu Erlića. On je na utakmicu na Poljud doveo i svoju dvojicu od trojice sina.

Martin Erlić rođen je prije 24 godina u Zadru. Igra u Italiji gdje je vezan dugogodišnjim ugovor za Sassuolo, dok je prošlu je sezonu odradio na posudbi u Speziji.

Počeo je u NK Raštane, što je jako važan podatak za taj klub koji se s pravom može ponositi svojom nogometnom zvijezdom.

Martin Erlić je iz skromne, poljoprivrede obitelji koja živi i radi u Tinju. Uoči njegovog drugog nastupa za hrvatsku reprezentaciju, bila je svadba Martinovog brata. Stoga nije čudo da su Erlićevi iz Tinja došli 6. lipnja na vatreno krštenje Martina Erlića u nogometni hram Dalmatinaca.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA