Zadar

U SKLOPU INTERVENTNOG PLANA ZA 21.6 MILIJUNA

EU projekt Benkovačkog sajma (ne)ukida tradiciju

Danas je predstavljen projekt budućeg izgleda i koncepta Benkovačkog sajma kojim se zapravo ukida sajmena tradicija.

Danas je predstavljen projekt budućeg izgleda i koncepta Benkovačkog sajma kojim se zapravo ukida sajmena tradicija kakva postoji u Dalmaciji.

U Gradu Benkovcu misle drugačije. "Stavljanje stoljetne tradicije u novo ruho."

Time je najavljen projekt kojim će Benkovački sajam dobiti potpuno novo lice, ali uvjeravaju svi, neće izgubiti duh kojim privlači ljude iz gotovo čitave Hrvatske pa i šire. Voditeljica projekta Josipa Rubelj najavila je EU projket, objavio je Radio Zadar.

- Izvodit će se četiri grupe radova kroz ovaj projekt. Prva grupa je Komunalna infrastruktura I. faza, radovi su započeli uvođenjem u posao prošli četvrtak. Druga grupa su radovi na objektu za kontrolu ulaza na Benkovačkom sajmu. Treća grupa je objekt za izolaciju bolesnih životinja, a četvrta grupa radova je aukcijska dvorana koja će biti multifunkcionalna, navela je voditeljica.

Projekt je dio Intervencijskog plana Grada Benkovca, trebao bi biti gotov za otprilike godinu dana, a vrijedan je 21,6 milijuna kuna od čega je 85 posto europski novac, a s čime se pohvalio benkovački gradonačelnik Tomislav Bulić.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA