Zadar

VIŠNJIK ILI TUĐMANOVA?

FOTO: Fatamorgana oko sestara Williams u Zadru

Svjetske teniske sestre Williams su u Zadru?!

Tamo gdje je Novak Đoković održao turnir koji je u doba pandemije proslavio Zadar, htjele su doći i sestre Williams. Venus je smještena u Punta Skali gdje je bila i velika Đokovićeva ekipa u lipnju 2020. godine.

Venus Williams već je jutros održala trening, a iz SC Višnjik su objavili priču o tome.

Kada gle čuda. Tuđmanovom ulicom po zvizdanu prolazi žena koja joj sliči. Ma je li ono jedna od sestara Williams?, pitaju se novinarke na kavi.

- Bome je. Eno se s njom slikaju ispred drugog kafića. Zaustavlja se auto iz kojeg izlazi mlađa ženska osoba. Traži foto session sa sestrom Williams. Trči mlađa novinarka i prostojno pita može li fotografija za medije. Prethodno joj se obratila s Williams. Ja mislim da ona nije razumjela tu riječ prepoznavanja, s vremenskim odmakom i provjerom će novinarka.

- Je, to je Venus, uvjeravaju stariju novinarku oni koji su već s njom obavili fotografiranje, među njima i Petar Špika, bivši gradski vijećnik kojeg smo ipak doveli u sumnju.

- Pa da bogata i slavna tenisačica hoda vrelom Tuđmanovom ulicom bez ikakve zaštite?!

- Zašto ne, pa nije ona kao naši ministri koji ne mogu bez 10 ljudi u pratnji, ironičan je odgovor na novinarsko pitanje.

Bila je to fatamorgana, zaključili smo. A Amerikanci su po svom mentalitetu susretljivi u društvenim kontaktima. Tko zna što je ova „blizanka" sestrama Williams pomislila kada su počeli napadi na slikanje s njom.

Zbunila se i naša mlađa kolegica pa je na presicu Ante Rubeše umjesto u Jazine otišla na Višnjik. Ali tamo je "otkrila" Venus Williams nakon treninga.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (4)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA