Zabava

057 KARNEVALIĆ

FOTO: Na plesnom podiju princeze, žabice, mačke, junaci...

Osmi dan 057 Karnevalića obilježen je eksplozijom radosti, smijeha i maštovitih maski u Dječjem vrtiću Sunce, područnom objektu Smiljevac te u Dječjem vrtiću Radost, područnom objektu Višnjik II.

Osmi dan 057 Karnevalića obilježen je eksplozijom radosti, smijeha i maštovitih maski u Dječjem vrtiću Sunce, područnom objektu Smiljevac te u Dječjem vrtiću Radost, područnom objektu Višnjik II.

Sa željom da upoznamo sve šarene maskice, kako mlađe tako i starije, danas smo posjetili područni objekt Smiljevac čak dva puta. Prva grupa mališana započela je jutro veselim plesom u dvorištu vrtića, pretvarajući ga u pravi karnevalski podij. Superjunaci, princeze, žabice, mačke i mnoge druge maske zajedno su se vrtjele u veselom vlaku, uživale u igrama pod maskama i karnevalskom plesu. Zvijezda ovog posjeta zasigurno je bila naša maskota Zeko, koja je uživala u mnogobrojnim toplim zagrljajima.

GALERIJA SMILJEVAC 1

S drugom skupinom mališana iz ovog vrtića nismo imali ništa manje zabavan provod. Uživali smo u brojnim plesnim igrama, veselom vlaku i plesu pod maskama, a najviše smijeha izazvala je igra glazbenih kipova u kojoj smo izvodili razne šašave poze.

GALERIJA SMILJEVAC 2

Posjetili smo i Dječji vrtić Radost, područni objekt Višnjik II, gdje nas je dočekao pravi karnevalski tulum. Djeca su s odgajateljicama pripremila fantastičan plesni nastup, kojemu smo se i mi pridružili. Naše druženje nastavilo se u istom veselom tonu te smo zajedno plesali, pjevali i igrali igre sve do samog kraja našeg posjeta.

Želimo se zahvaliti svim mališanima i odgajateljicama na srdačnom dočeku i sjajnoj atmosferi. S nestrpljenjem iščekujemo sutrašnji posljednji dan 057 Karnevalića za najmlađe, kada nas očekuje okupljanje svih zadarskih vrtića na Narodnom trgu s početkom u 9:30 sati. Pripremite svoje maske i pridružite nam se u sutrašnjem veselom programu za najmlađe. Očekuje nas pravo karnevalsko ludilo!

GALERIJA VIŠNJIK II

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA