Zadar

IZVOĐAČ IMA OUTLET DUGOPOLJE MEĐU REFERENCAMA

FOTO: Novi trgovački centar na Žmirićima prostirat će se na 6 tisuća kvadrata

Građevinska dizalica nadvila se nad Žmirićima.

Građevinska dizalica nadvila se nad Žmirićima. Paralelno s radovima na pripremi susjednog gradskog terena za preseljenje azila, vlasnici prostora na kojem se nalazio posljednjih 18 godina, krenuli su s izgradnjom novog trgovačkog centra.

Investitor izgradnje te poslovne građevine trgovačke namjene je društvo Hey park Zadar, kojeg je za ovu svrhu osnovala zagrebačka tvrtka BMP Asset. Nakon što su preko svoje druge projektne tvrtke izgradili Lidl na Putu Murvice, ovo je druga velika investicija BMP-a u Zadru.

- Objekt je površine cca 6.400 m2 i imati će više trgovina kao npr. trgovina prehrane, drogerija, fashion i sl. Dovršetak izgradnje planiran je za prvu polovicu 12. mjeseca ove godine, otkrili su nam u tvrtki BMP Asset, čiji su osnivači Željko Petković i Mateo Borojević.

Izradu projekta, kao i nadzor nad radovima, oni su povjerili poznatom zadarskom projektnom uredu D&Z u vlasništvu Zdravka Livakovića.

- U narednih 10-ak dostavit ćemo vam više informacija i vizuale budućeg HEY parka Zadar, najavili su investitori čime su potvrdili naziv novog trgovačkog centra u Zadru.

Kao retail park Hey park Zadar predstavljat će novinu u Zadru. Naime, za razliku od klasičnih trgovačkih centara, retail parkovi su dizajnirani na način da svaka trgovina ima ulaz/izlaz na parkiralište, čime je posjetiteljima omogućena brža kupovina ako su u potrazi za konkretnim artiklom iz određene trgovine.

Gradilište budućeg centra na Žmirićima u rukama je splitske tvrtke Sanit gradnja, koja među referencama ima Top Outlet Park Dugopolje, prvi outlet centar u Dalmaciji.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (12)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA