SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1714082400 AND gallery_id = 10898File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1714082400, '10898', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) FOTO: Svaki dan je dan za čep koji će pomoći bolesnima - Vijest - 057info - Zadar

Zadar

IZ ZADRA U ČAKOVEC

FOTO: Svaki dan je dan za čep koji će pomoći bolesnima

Danas je iz dvorišta upravne zgrade Čistoće otpremljena pošiljka čepova za pomoć u nabavci lijekova oboljelim osobama u ULL u Čakovcu.

Danas je iz dvorišta upravne zgrade Čistoće otpremljena pošiljka čepova za pomoć u nabavci lijekova oboljelim osobama u ULL u Čakovcu. 

Od studenoga 2016. godine Čistoća d.o.o prikuplja plastične čepove u sklopu ekološko - humanitarne akcije „Donesi čep za skupi lijek". Unatoč aktualnoj situaciji vezanoj uz koronavirus i u 2020. godini čepove su donosili svi koji su prepoznali važnost akcije, od najmlađih do najstarijih članova društva. 

U suradnji s HULL Zadar u veljači 2021. organiziran je "Dan za čep", sa ciljem ukazivanja na važnost adekvatnog liječenja oboljelih od leukemije i limfoma, što podrazumijeva nabavu skupih lijekova i pomagala, a donacijom čepova će im se to donekle olakšati.

Kako je izgledala priprema za odvoz, pogledajte u galeriji našeg fotoreportera Krešimira Sorića!

"Donesi čep za skupi lijek" u Čistoći
Foto: 057info (Krešimir Sorić)
PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA