Zadar

UZROK - PLINSKA BOCA

FOTO: U eksploziji teško ozlijeđena vlasnica kuće, liječničku pomoć zatražio i njezin sin

Zvuk sirena uznemirio je građane Zadra koji su nas pitali što se događa. Odgovor smo dobili u Policijskoj upravi zadarskoj.
NOVO Teško je ozlijeđena 64-godišnja vlasnica obiteljske kuće u Privlaci u kojoj je u nedjelju oko 17 sati eksplodirala plinska boca.

Kako doznajemo, zadobila je opekline drugog i trećeg stupnja na zapešću i šaci desne ruke. Liječničku pomoć zatražio je i njezin 28-godišnji sin, kojem su utvrđene lakše tjelesne ozljede. Oboje su nakon medicinske obrade otpušteni iz Opće bolnice Zadar na kućnu njegu.

Preda zasad dostupnim informacijama, plinska boca eksplodirala je u prizemlju kuće, a plamen se proširio na ostale prostorije. Tijekom jutra provest će se policijski očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti događaja kao i nastala materijalna šteta.

RANIJE Požar je stavljen pod kontrolu, ali vatrogasci su još na terenu kako bi otklonili potencijalnu opasnost od ponovnog rasplamsavanja vatre. U prizemlju kuće nastala je velika šteta.

Kako doznajemo, u eksploziji je ozlijeđena žena koja živi u toj kući. Još se čeka informacija o težini njezinih ozljeda, ali zna se kako, nasreću, nije u životnoj opasnosti.

RANIJE U eksploziji plinske boce ozlijeđena je jedna osoba, koja je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar. U tijeku je akcija gašenja požara.

RANIJE Zvuk sirena uznemirio je građane Zadra koji su nas pitali što se događa. Odgovor smo dobili u Policijskoj upravi zadarskoj.

- U 17:07 sati dobili smo dojavu da je u kući na području Privlake eksplodirala plinska boca. Na teren su upućene sve službe - policija, hitna i vatrogasci, rekli su nam u Operativno - komunikacijskom centru policije.

PRIKAŽI KOMENTARE (6)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA