Zadar

STRADAO I SEMAFOR NA BULEVARU

FOTO: Vozač prošao kroz crveno, drugi je teško ozlijeđen

Dobili smo fotografiju teške prometne nesreće koja se dogodila na raskrižju Ulica Ante Starčevića i Franka Lisice na Bulevaru.

NOVO Policijskim očevidom utvrđeno je kako je prometnu nesreću skrivio 61-godišnji vozač Fiata (ZD) koji je prošao kroz crveno svjetlo na semaforu, kada se iz Ulice 7. Domobranske pukovnije uključivao na Ulicu Ante Starčevića.

Sudario se s automobilom Opel (ŠI) kojim je upravljao 55-godišnjak. Od siline udara Opel se odbio i zabio u stup semafora. Obojica vozača prevezena su u Opću bolnicu Zadar gdje je utvrđeno kako je 61-godišnjak zadobio lakše, a 55-godišnjak teške tjelesne ozljede (frakture). Protiv 61-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće. Alkohola nije bilo.

RANIJE Dvije osobe hitno su prevezene u Opću bolnicu Zadar. Jedna osoba je lakše ozlijeđena, a za drugu se još čeka informacija o težini ozljeda.

Traka je puštena u promet u 11:30 sati. Na naš upit potvrđeno nam je kako su u trenutku prometne nesreće semafori radili po uobičajenom režimu. 

RANIJE Očevici su nam poslali fotografiju teške prometne nesreće koja se dogodila na raskrižju Ulica Ante Starčevića i Franka Lisice na Bulevaru.

Dojava je stigla u 10:10 sati, a prema prvim informacijama iz Policijske uprave zadarske, sudarila su se dva vozila. Na teren su, navode, upućene sve hitne službe - policija, hitna i vatrogasci. Prometni trak prema sjeveru zatvoren je za promet.

- uskoro više informacija -

Podsjetimo, jučer se na istom mjestu dogodila prometna nesreća, no srećom nije bilo ozlijeđenih.

PRIKAŽI KOMENTARE (22)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA