Zadar

SUDAR NA NOVOM BOKANJCU

FOTO: Završen očevid, u bolnici maloljetni motociklist

Završen je očevid prometne nesreće koja se jutros dogodila na raskrižju ulica Franje Fanceva i Grgura Budislavića na Novom Bokanjcu.

NOVO Završen je očevid prometne nesreće koja se jutros dogodila na raskrižju ulica Franje Fanceva i Grgura Budislavića na Novom Bokanjcu.

Prema rezultatima očevida, 16-godišnji motociklist vozio je Ulicom Franje Fanceva te uslijed brzine neprilagođene stanju na cesti, odnosno gustoći prometa, udario u osobno vozilo (ZD) koje se nalazilo ispred njega. Nakon sudara maloljetnik je prevezen u Opću bolnicu Zadar iz koje se čeka informacija o težini ozljeda. Zna se kako, nasreću, nisu opasne po život. Vozač automobila (61) nije ozlijeđen pa će policija o prometnoj nesreći uputiti posebno izvješće državnom odvjetništvu. Maloljetnik ima dozvolu za upravljanje motociklom, a alkohola nije bilo.

RANIJE U 11:13 sati policija je zaprimila dojavu o prometnoj nesreći na raskrižju ulica Franje Fanceva i Grgura Budislavića na Novom Bokanjcu.

Prema prvim informacijama iz PU zadarske, došlo je do sudara osobnog vozila i motocikla. Motociklist je upućen u Opću bolnicu Zadar na pružanje liječničke pomoći.

U tijeku je očevid zbog kojeg se promet odvija uz regulaciju policijskih službenika. Kako je vidljivo na fotografiji koju smo dobili, nastaju dodatni zastoji na toj dionici na kojoj su gužve učestale zbog radova na aglomeraciji. 
PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA