Zadar

NEMA VIŠE CURENJA

FOTO: Završeni radovi na Veslačkom domu u Jazinama

Ovim zahvatom je izvedena nova izolacija prohodne terase, ugrađena su i dva nova okapna kanala te je u potpunosti saniran problem curenja vode

Završeni su radovi na adaptaciji Veslačkog doma u Jazinama, koji su započeli u rujnu prošle godine, izvijestili su iz Grada Zadra. Zahvat adaptacije obuhvatio je 450 m2 prohodne terase, tri svlačionice sa tuš kabinama te dva sanitarna čvora. Projekt je izradila Aniva Inženjering d.o.o. s kojom je Grad Zadar kroz proračun UO za kulturu i šport, potpisao ugovor o izvođenju radova u vrijednosti od 995.461,34 kune + PDV nakon provedenog postupka javne nabave.

Ovim zahvatom je izvedena nova izolacija prohodne terase, ugrađena su i dva nova okapna kanala te je u potpunosti saniran problem curenja vode u prostorije u prizemlju objekta. Isto tako, izveden je novi sustav odvoda vode iz tuširaona i sanitarnih čvorova te su izvedene nove tuš kabine i sanitarije.

Korisnici prostora su članovi 112. godina starog Veslačkog kluba Jadran, koji su podijelili ovu vijest i na svojoj web stranici:

- Veslači su tako dobili vrlo lijepe unutarnje prostore i vanjsku terasu. Radovi su izvedeni zahvaljujući Gradu Zadru koji je osigurao sredstva za obnovu, te koji kontinuirano brine o održavanju Veslačkog doma, čime ujedno i uvelike pomaže rad Veslačkog kluba Jadran.

Kako je tekla obnova, možete vidjeti u fotogaleriji.

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA